Изданието 9to5google съобщи, че корейският технологичен гигант и Google работят

...
Изданието 9to5google съобщи, че корейският технологичен гигант и Google работят
Коментари Харесай

Samsung и Google работят по Wear OS 5, която ще се появи в Galaxy Watch 7

Изданието 9to5google заяви, че корейският софтуерен колос и Гугъл работят по идната итерация Wear OS 5, която е основана на Android 14. Samsung работи интензивно, с цел да издаде актуализациите дружно с идния Galaxy Watch 7.

Нека да напомним, че Wear OS 4 дебютира с Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic като One UI 5 Watch. А по-късно стана налична за Pixel Watch 2 и по-късно за Pixel Watch. Samsung я направи налична и за Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic. След това и за Galaxy Watch 5 и 5 Pro. Очаква се графикът да бъде сходен на миналогодишния. Тоест първият, който ще получи Wear OS 5, ще бъде новият Galaxy Watch 7, който ще бъде показан през лятото. Очаква се Pixel Watch 3 също да получи актуализацията, само че през есента.

Тези два марката не са единствените, които употребяват Wear OS в своите носими устройства. Да напомним, че през септември 2023 година Xiaomi показа първия си смарт часовник с Wear OS – Xiaomi Watch 2 Pro с Wear OS 4. И би било отлично, в случай че и други производители на електроника преминат към този стандарт. Това би дало опция за още по-бързо развиване на технологиите на този вид устройства, би ги направило по-унифицирани и би разрешило на разработчиците на приложения да не се разпиляват върху голям брой разнообразни Оценка за съвместимост.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР