Издание на ЕXIT - България, което ще се казва SUNLAND

...
Издание на ЕXIT - България, което ще се казва SUNLAND
Коментари Харесай

Един от най-големите фестивали в света – сръбският EXIT, пристига в България

Издание на ЕXIT - България, което ще се споделя SUNLAND е в разгара на подготовка. Крупното музикално събитие ще се организира идния месец на плаж Перла, Приморско. Ще има 4 подиуми, една от които водна, каквато за първи път ще се построява. Локацията може да поеме над 70 000 души, което е по всички стандарти за осъществяване на такива мероприятия и в сходство с COVID-изискванията, описа Лъчезар Захариев, притежател на Баштаг, основен уредник на българското издание на EXIT - фестивала SUNLAND.
Фестивалът ЕXIT
Фестивалът ЕXIT, едно от най-мащабните и посещавани музикални събития в Европа, чества своята 20-а годишнина този юли в емблематичната за него Петроварадинска цитадела в Нови Сад. Отличен два пъти за „ Най-добър огромен европейски фестивал ” и с 200 000 гости на издание, EXIT към този момент е същинска музикална институция, която освен притегля почитатели от целия свят, само че има силата и въздействието да открива и утвърждава нови надарени модерни музиканти и групи.

„ От самото начало българската аудитория е една от най-многобройните на фестивала EXIT. Ето за какво взехме решение да дойдем в България. Радваме се и се гордеем, че SUNLAND става част от семействoто на EXIT и това лято ще честваме и ще прегърнем живота след всичко, случило се през последните 15 месеца. Емоцията и силата ще бъдат невероятни и ще бъде запаметяващо се преживяване “, сподели Душан Ковачевич, създател и основен изпълнителен шеф на EXIT фестивала.
Българското издание на ЕXIT – SUNLAND
Две седмици след фестивала в Нови Сад, Сърбия, международни музикални звезди и български реализатори ще взривят плажа Перла край Приморско с тридневен музикален маратон – SUNLAND, който ще бъде придружен от многочислени спомагателни интензивности и прекарвания. Българското издание на ЕXIT – SUNLAND – дава обещание да придвижи у нас неповторимия дух на истинското събитие и да трансформира плаж Перла в най-важната празненство точка на Черноморието това лято. В самия му кипеж – сред 29 и 31 юли – SUNLAND ще предложи приключено непрекъснато прекарване за музикалните почитатели.

За решението на уредниците да изберат точно България за нова сцена на международния фестивал повлиява и високата оценка на Перла като отлична локация с подобаващи естествени и инфраструктурни дадености за развиването на музикално събитие.
Организатор от българска страна е компанията “Баштаг ” - хората, които седят зад именития Баш бар, едно от най-емблематичните места на Черноморието през последните няколко години. Компанията продължава своето развиване с продуцирането и организацията на фестивала.
„ Погрижили сме се за комфорта на всеки клиент – потенциалът на местата е над 15 000, сцените ще бъдат 4, обезпечен е огромен паркинг и неповторима VIP зона, в която гостите могат да се насладят на кулинарните изкушения на началник Андре Токев “, заяви още притежател на „ Баштаг “ Лъчезар Захариев.
Партньор на фестивала в България е Световната здравна организация, UNICEF и Европейската комисия в България като част от акцията „ Прегърни живота “, която има за цел да насърчи имунизирането против COVID-19.
Официалният представител на СЗО за България доцент доктор Михаил Околийски показа, че е е огромен почитател на фестивала EXIT, бил е там преди 2 години и изрази вяра, че България ще се показа почтено с българското издание на  EXIT - SUNLAND.  

По време на фестивала се плануват разнообразни осведомителни действия в границите на акцията " Прегърни живота " и  искащите да се имунизират ще бъдат насочвани към пунктовете на РЗИ-Бургас, а в последния ден на фестивала се чака да бъде проведен на място имунизационен пункт. 
" Музиката, европейската просвета, събирането на младежи навън подхожда на акцията " Прегърни живота " и се надяваме България да не остане изолиран остров на хора, които не са се ваксинирали ", сподели доцент Околийски. Той изрази вяра SUNLAND да покаже, че може да има безвреден туризъм и ресторантьорство в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР