Издадено е последното разрешение за строеж за изграждане на АМ

...
Издадено е последното разрешение за строеж за изграждане на АМ
Коментари Харесай

Коритарова: Издадено е последното разрешение за строеж за изграждане на АМ Европа

Издадено е последното позволение за градеж за създаване на Автомагистрала " Европа ", заяви служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова-Касабова пред медиите.

Тя взе присъединяване в откриването на реконструирания Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", предава Българска телеграфна агенция.

Нашата цел и приоритет е до летния сезон да имаме цялостно създаване и връзка сред границата със Сърбия и скоростния път към София, сподели тя.

Относно Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " министърът заяви, че е разискван вид в региона да бъде построен първият държавен паркинг, с цел да може да се основат условия за изчакване, до момента в който бъде реципрочно освежен и пунктът от страна на Сърбия за обикновено прекосяване на тежкотоварния трафик. Коритарова напомни, че е основана работна група за създаване на държавни паркинги, които да поемат трафика през летните сезони.

По отношение ремонтите на главните пътища в страната районният министър разяснява, че през летния сезон не са правени нужният размер поправки, с цел да не се затруднява трафикът. Тя обаче разгласи, че в този момент стартира интензивно възлагане на ремонтни действия след подписване и съществуване на контракти за настоящ ремонт и поддържане. Министърът напомни, че ще продължат ремонтните действия по Автомагистрала " Тракия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР