Изчистване на чуждата енергия от дрехите се прави задължително. Няма

...
Изчистване на чуждата енергия от дрехите се прави задължително. Няма
Коментари Харесай

Как да се отървете от чуждата енергия, ако сте купили дрехи втора употреба?

Изчистване на непознатата сила от облеклата се прави наложително. Няма значение дали облеклата, които купувате, са били на химическо почистване и прани милиони пъти. Факт е, че силата остава и щом човек облече дрехата, аурата му се смесва с тази сила.

Различните цветове на аурата са свързани с разнообразни страсти и настроения и всички те са заразни според от нашите персонални трептения. Можем да осезаем тази сила – негативна или позитивна единствено от досег и непосредственост. И това, което мнозина може би не осъзнават, е, че тя може да се предава и посредством облеклата.

Нашите тела са чувствителни, някои повече от други, тъй че можем да усетим тази сила на физическо равнище.

Изчистване на непознатата сила от облеклата

Екстрасенсът Кристин О’Дей споделя, че най-бързият метод да почистите дреха е да я изперете тъкмо както бихте създали с всяка друга дреха, единствено че с спомагателна стъпка, употребявайки специфични съставки.

Тези съставки са тамян и смирна. Известно е, че тези билки пречистват предмети, пространства и сили. Просто поставете облеклата на пода и ги пречистете със разпален тамян.

Вижте още: Енергийно разчистване на дома

Също по този начин не би трябвало да подценявате силата на думите. За да се отървете от дискомфорта, обвързван с носенето на непознати облекла, кажете неща, които съгласно вас ще трансформират силата.

Благодарете на облеклата, че са изпълнили предходното си предопределение и че в този момент вие можете да ги носите. Благодарете за пътуването, което ви следва, носейки тези облекла.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР