Изчислихме, че със заплатата на Кирил Петков, която е малко

...
Изчислихме, че със заплатата на Кирил Петков, която е малко
Коментари Харесай

Манолова: С една премиерска заплата могат да се купят девет снаряда

Изчислихме, че със заплатата на Кирил Петков, която е малко над 8000 лв. може да се купят 9 снаряда. Ако към този момент е превел парите по подправената банкова сметка, която в началото беше оповестена, сигурно те няма да стигнат до Украйна.

Това разяснява пред Нова тв Мая Манолова. 

Банковата сметка се смени в придвижване. Но сигурно не е сметка, по която да се събират помощи за Украйна. Очаквам скоро той да ни призове да събираме капачки за оръжие или да пращаме на ДМС ракета. Това е безусловно несериозно отношение и отвращение от страна на премиера и държавното управление да поемат отговорност, прехвърляйки решението на българските жители, разяснява тя.

Извинявайте, само че Петков има безусловно всички рресурси на страната, а в този момент защото явно няма кураж да поеме отговорност и избутва напред жителите да си подаряват заплатите. Кой да си ги подарява?! Онези служащи, които не са получили заплати от предходната година или тези, които работят за 700 лв. заплата?!, разяснява тя. 

Със сигурност на негово място бих споделила истината. Аз го запитвам - истина или неистина е, че стига българско оръжие до Украйна?, сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР