Изчезването на още един IT специалист вдигна службите на крак.

...
Изчезването на още един IT специалист вдигна службите на крак.
Коментари Харесай

Има ли връзка между изчезването на IT специалистите Алена и Алтънбашев?

Изчезването на още един IT експерт подвигна службите на крайник. Както GlasNews заяви, столичната полиция търси 47-годишната Алена Щерк. В дома ѝ е бил задействан паник бутон. Жената е в неопределеност от през вчерашния ден. Сигналът, че я няма, е подаден от фамилията ѝ. От Министерство на вътрешните работи търсят и някогашния другар на дамата, с който имали общ бизнес. Това е втори IT експерт, липсващ в границите на дни, откакто на 24 май беше разгласен за търсене криптокралят Александър Алтънбашев.

Часове наред продължи огледът на полицията в „ Бояна”. 47-годишната Алена е забелязана за последно в четвъртък вечер в центъра на София. Тя е имала бизнес с виновност, учител е по танци, а от скоро и IT експерт.

Снощи е подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за работил паник бутон, а дамата не си подвига телефона. Колата ѝ е в гаража и през днешния ден тя беше обследвана от полицията.

Близкият ѝ другар Любомир Методиев е измежду първите, които пробват да се свържат с нея. „ Сигналът е бил подаден от нейните близки. Този паник бутон е задействан, откакто е тествано, че в жилището не е имало щурм. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам за какво ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет във връзка, или просто е бил разполагаем в жилището, в който е живяла. Може да е имала нещо поради, тъй като имаше известни проблеми с предходна връзка”, изясни той пред Нова тв.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна”. „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана”, добави още Методиев.

Полицаите разкрили автомобила на дамата в гаража. Часове наред продължи огледът му. Близките на Алена и съседите ѝ не пожелаха да разясняват.

Съседите на дамата в центъра на София, където до неотдавна живеела, нямат визия дали е имала проблеми. Казват, че неотдавна е почнала да работи в IT бранша, а от години е учител по танци.

Част от приятелите и околните ѝ през днешния ден са били разпитвани от полицията.

Засега връзка сред двете изгубвания на IT експерти не е открита.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР