Изчезналото момиче Дарина Николова не е отвлечено, нито е в

...
Изчезналото момиче Дарина Николова не е отвлечено, нито е в
Коментари Харесай

Изчезналата на 2 март Дарина: Не съм отвлечена, на по-добро място съм!

Изчезналото момиче Дарина Николова не е отвлечено, нито е в чужбина, а на място, където е щастлива. Ето какво написа тя, без редакторска интервенция, във фейсбук групата Born in Sliven: " Здравейте, хора. Не съм отвлечена, както приказват множеството. Не съм на околовръстното, както разясняват, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете, че не ви чета мненията. И не съм " ъндърграунд " или " самурай ", изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна, че някой ще почнат изтъквам " напиши го грамотно ма " или от този вид, не гледайте къде има пунктуационни или правописни неточности, замислете се от написаното!

Аз съм на място на което се усещам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят у дома без причина всекидневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от у дома. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам предпочитание да се прибера у дома. Това е единственото място, където не желая да вървя. И най-малко да бяха ми поставили фотография на, която ми се вижда лицето. И най-важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца върша 16. Водя се на 16!!! ".

Дарина Николова изчезна загадъчно на 2 март тази година. Полицията в Сливен я разгласи за търсене. Нейни фотоси бяха публикувани из цяла България, а роднините нямат връзка с нея от 2 март тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР