Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил

...
Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил
Коментари Харесай

Майката на Емил получила сигнал: Младежът е видян в София

Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил видян в София на бул. " Патриарх Евтимий ". Такъв сигнал е получила майката на младия мъж Иванка Стоянова.

Сигналът пристигнал от жена по телефона, която споделила, че млад мъж с външния тип на Емил е забелязан на " Патриарх Евтимий " и бил объркан и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни, уточни Иванка Стоянова в ефира на Нова. Не е имало обаче инспекция от полицията, тъй като били минали повече от 24 часа откогато наподобяващият на Емил мъж е бил видян.

Полицията не е претърсвала хубаво в Перник, единствено един дребен язовир е тестван, добави Иванка Стоянова. Според нея синът й може да е изведен в чужбина.

„ Вече не знаем към кого да се обърнем за помощ. Никой не се е свързал с нас. Чакаме и се надяваме. Това е единственото, което ни е останало ”, показа Стоянова.

Припомняме, че Емил Боев изчезна в Перник преди празника Сурва като изостави колата си. Оттогава младият мъж е в неопределеност. Приятел, който е бил с него не си спомнял какво са правили, описа още Иванка Стоянова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР