Изчезналият нападател на Кардиф Сити Емилиано Сала се съмнявал в

...
Изчезналият нападател на Кардиф Сити Емилиано Сала се съмнявал в
Коментари Харесай

Няма следа от изчезналия самолет на футболиста Емилиано Сала

Изчезналият нападател на Кардиф Сити Емилиано Сала се съмнявал в качествата на самолета , с който отлетя от Нант за уелската столица, оповестява Агенция Франс Прес.
 
В аудио известие, което изпратил на свои другари и родственици, 28-годишният аржентинец споделил: " Качих се на аероплан, който наподобява като че ли, че ще се разпадне и потеглям за Кардиф ".
 

Нападателят беше платен от Кардиф часове преди злополуката, като уелският клуб заплати на Нант за правата му рекордните за клуба 15 млн. паунда.
 
 БГНЕС

Сала се качил на аероплан Пайпър Малибу край Нант и дружно с водача тръгнали към Англия. Машината изчезнала от радарите на към 20 км северно от остров Гърнзи в Ламанша.-->
 
 БГНЕС

" Ако до час и половина нямате вести от мен, не знам дали да пращате хора, които да ме търсят, тъй като надали ще ме намерят. Татко, доста се опасявам ", споделил Емилиано Сала в аудио записа, представен от аржентинските медии.
 
Издирвателните групи безрезултатно търсиха машината в регион с повърхност от 3000 кв.км във вторник. Издирвателната акция бе прекъсната през вчерашния ден по залез слънце, а през днешния ден ще бъде възобновена още веднъж.
 
 БГНЕС
Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР