Изчезналата от хотела си в Поморие полякиня Барбара Фулара, на

...
Изчезналата от хотела си в Поморие полякиня Барбара Фулара, на
Коментари Харесай

Изчезналата полякиня се обесила на дърво

Изчезналата от хотела си в Поморие полякиня Барбара Фулара, на 41 години, е открита обесена на дърво в гориста околност край Поморие. „По натрупа няма следи от принуждение. Касае се за самоубийство“, изрично съобщи Цветелина Рандева, представител на ОД на Министерство на вътрешните работи н Бургас.
Не е известно какъв е претекстът, тласнал треньорката по източни бойни изкуства да постави завършек на живота си.

Барбара Фулара изчезнала на 30-ти юни. Заедно със брачна половинка си и двете им деца, тя била на отмора в Поморие. Жената излязла от хотела, в който били настанени-„ Инкогнито ”, и повече не се върнала. Тя тръгнала нанякъде късно през нощта, оставяйки децата и половинката си да спят. На никого не споделила нито дума и изчезнала.

Чужденката бе оповестена за търсене. Съмненията, че е била нападната бяха минимални, защото полякинята била здрава и добре поставена физически. По специалност била треньор по източни бойни изкуства. На 18 юли издирването и бе прекратено, откакто на никое място не бе открита диря от чужденката. Надделяваше версията, че е допустимо да се е удавила в морето, защото през този интервал постоянно имаше мъртво неспокойствие.

Чужденец я разкрил обесена, откакто сутринта в събота се разхождал из борова горичка край Поморие. Туристът заледен от смут и незабавно се прибрал в хотела си, откъдето алармирал за видяното в полицията.

„Сутринта в събота, в местността „ Крутирия ”, ситуирана сред хотелите „ Блу Бей Палас ” и „ Галерия ”, е намерено тялото на самообесила се жена. Трупът бил в напреднал етап на разложение, само че описанието му и връхните облекла отговаряли на данните за търсената полска туристка“, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Извършен е оглед на местопроизшествието в наличието на правосъден доктор, като по първични данни няма следи от насилствена гибел. Тялото е откарано за аутопсия в „ Съдебна медицина ” към УМБАЛ – Бургас. За случая е известена Бургаска окръжна прокуратура.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР