Изчезналата Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна

...
Изчезналата Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна
Коментари Харесай

Лена набута сестра си в политиката

Изчезналата Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна на предизборна акция в градинката на Народния спектакъл в София. Близката до сърцето на Кирил Петков юристка, която сякаш разгласи, че се отдръпва от политиката поради свадите, в които се забърка, в действителност е уредила в редиците на „ Промяната “ и своята по-малка сестра Маргарита.


Лена със сестра си Маргарита (с очилата) раздаваха брошури пред Народния театър 

Двете дружно водили предизборна акция в центъра на София с други доближени до Бориславова, въпреки 32-годишната адвокатка да не е претендент за народен представител на идните на 2 октомври парламентарни избори. Лена не се включи в националната обиколка на Кирил и Асен с прословутия им рейс, с цел да не бие на очи и да спре името ѝ да бъде свързвано в съкровен проект с някогашния министър председател, а и била поверена задачата да раздава листовки на жители из София. Сестра ѝ, която пък е лекарка в болница в покрайнините на Париж, изненадващо е хвърлила престилката, с цел да оказва помощ на кака си у нас. Маргарита сякаш емигрирала за непрекъснато преди по-малко от година във френската столица, тъй като не била удовлетворена от изискванията на труд и възнаграждение в софийските лечебни заведения, само че като нищо може да е трансформирала решението си и да последва образеца на сестра си да се впусне в политиката.

Оттеглянето на Лена от изборната конкуренция явно не ѝ се отразява напълно добре, тъй като в последните седмици юристката е отслабнала още повече. Освен това кахърите ѝ в любовен проект продължавали да я мъчат, откакто стана ясно, че връзките с някогашния ѝ избраник Мирослав Иванов са мощно разтърсени и двамата от месеци не са били засичани да се прибират дружно в общия им апартамент на заем в столичния квартал „ Лагера “, свидетелстват техни съседи. Междувременно Мирослав още веднъж ще се бори за място в Народното събрание и е обхванат от акцията си, като главно прекарва време в родния си Ямбол, където е и лидер на листата на Политическа партия. Негови съграждани издават, че майка му Димка ефективно се включвала в акцията му и постоянно била засичана да кръжи към офиса на партията в града.

Половинката му Лена обаче не е стъпвала там от пролетта. Неотдавна се разбра, че точно родителите на Миро са били срещу връзката му с Бориславова да продължава след скандалните клипове, на които Кирил Петков бърка под полата ѝ по стълбището на столична кооперация. Допреди това тя била ужасно близка със свекърва си, с която даже нееднократно пътували по женски на екскурзии за утеха и развлечение в чужбина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР