Изчезнала баба прекара пет нощи на автогара Виктория в Лондон,

...
Изчезнала баба прекара пет нощи на автогара Виктория в Лондон,
Коментари Харесай

Изчезналата баба, 60, прекара 5 нощи на автогара Виктория в Лондон, „спайки на седалки и просейки“

Изчезнала баба прекара пет нощи на автогара Виктория в Лондон, спяйки на седалките и просейки пари, сподели разтревоженото й семейство.

Семейството на 60-годишната Вера Тотова сподели, че тя се е върнала вкъщи в Уейкфийлд в 1.30 часа сутринта във вторник сутринта, откакто е изчезнала седмица по-рано на 10 април. Г-жа Тотова страда от съществени психологични проблеми и беше в комплицирано положение, до момента в който искаше от минувачите пари за храна на автогарата в централен Лондон, където също спеше през нощта на седалките. Нейната разтревожена щерка Ада Сарко разказа по какъв начин е била „ изгубена и уплашена “.

Вера, майка на пет и баба на осем, е от Чехия и приказва малко британски. Ада сподели, че е напуснала дома си с паспорта си за да се върне в родината си през Лондон. Тя пътува до Лийдс и по-късно се качи на рейс до Лондон.

Но когато дойде, тя осъзна, че няма пари, с цел да финансира изцяло пътуването. През това време обезумялото семейство на Вера заяви за отсъствието й на полиция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР