Изчакваме решението за самолета МИГ-29 и продължаваме по план. Това

...
Изчакваме решението за самолета МИГ-29 и продължаваме по план. Това
Коментари Харесай

Каракачанов разкри колко ще е новата заплата на военните и апелира: Да спрем да се съобразяваме с рекета на 200 души!

Изчакваме решението за самолета МИГ-29 и продължаваме по проект. Това че една украинска компания апелира е удар под кръста. Аз няма да вкарам медиатори в тази договорка. Това е по-евтино и по-изгодно за страната. " Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов. Припомняме, че през вчерашния ден в извънредно изявление за БЛИЦ Волен Сидеров съобщи, че задачата на Обединените патриоти е повишение на приходите на хората, а не ски концесиите, лифтовете и марката на изтребителите.

След това Каракачанов отговори на водача на " Атака ", още веднъж пред медията ни, като посочи, че е склонен с думите на Сидеров, а стопанската система на България се развива непрекъснато.

" Парите, които ние трябваше да усвоим за ремонтите на изтребителите, изгарят. Така че ние би трябвало да търсим нови средства. Но никой не може да ми извива ръцете, тъй като това повече ме окуражи ", закани се министърът на защитата.

Той добави, че е направено всичко допустимо да се откри спонсор за корабите за Военноморския флот, само че е имало разминавания в цените.

" От първи януари ще има повишение на заплатите на военнослужещите ", удостовери Каракачанов. Парите, които към този момент щели да взимат военните ще набъбнат до към 800 лв..

" Проблемът с втория въжен превоз в Банско би трябвало да бъде решен в интерес на хората. Държава като Андора има в пъти повече лифтове от България. Трябва да се свърши един път вечно с този рекет. Държавата би трябвало да спре да се преценява с тези 200 индивида, които са срещу всичко ", моли военният министър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР