Избягвайки от кралското семейство, херцогинята на Съсекс се надяваше да

...
Избягвайки от кралското семейство, херцогинята на Съсекс се надяваше да
Коментари Харесай

Меган трудно преживява карантината в Лос Анджелис - slava.bg

Избягвайки от кралското семейство, херцогинята на Съсекс се надяваше да се събере още веднъж със фамилията си и близки другари, живеещи в Съединени американски щати, само че пандемията от ковид обърка нейните проекти.

След като прекараха известно време на канадския остров Ванкувър, Меган Маркъл и принц Хари се реалокираха в Лос Анджелис, който по това време към този момент беше под карантина. Заедно с едногодишния си наследник Арчи двойката живее във превъзходното имение на Тайлър Пери в Бевърли Хилс, като понякога се среща с известни съседи – да вземем за пример певицата Адел.

„ В това има известна подигравка, защото Меган беше най-нещастна в Обединеното кралство по тази причина, че се усеща изолирана и липсва на приятелите си. Сега тя се е върнала в Щатите, което постоянно е желала, само че към момента е изолирана от света и не може да се вижда с тях, съобщи източник пред „ Entertainment Tonight “. По думите му обаче връзката сред Хари и Меган е по-силна от всеки път.

Според източника, херцозите на Съсекс тъгуват по времето прекарано в Канада, изключително в първите дни след преместването, защото към момента никой не е знаел тяхното тъкмо местоположение и те са имали свободата да си играят със сина си на улицата и да се насладят един на различен.

Източникът твърди, че Хари и Меган се усещат в този момент доста по-свободни, тъй като към този момент не са обвързани със отговорности към кралското семейство и имат доста повече свободно време да се грижат за Арчи.

След кралския живот Маркъл също по този начин се пробва да се раздели с навика всяка нейна дума да бъде гледана под микроскоп и подлагана на рецензия. Затова и не е коментирала незабавно гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд.

Убийството му шокира Америка и света и на доста места имаше съществени митинги, в които се включиха милиони, измежду които и много известни персони. Все отново Меган разяснява протичащото се и осъди расизма по-късно във видео послание.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР