Избягалият в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков сам

...
Избягалият в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков сам
Коментари Харесай

Разкриха ежедневието на Божков, бившият бос на Левски тъне в дубайски лукс

Избягалият в Дубай олигарх с 19 обвинявания Васил Божков самичък сподели лукса и охолството, в които се е потопил в арабското емирство, написа вестник " Струма ". От седмица насам някогашният необут на Левски споделя в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм снимки от своето всекидневие.

От фотосите излиза наяве, че дните му са уплътнени със скъпи удоволствия, измежду които вечери в елитни заведения за хранене, нощни разходки и офроуд в пустинята. На една от фотосите пък се вижда и силуетът на красива жена, позираща зад тила на застаналия до кичеста палма Божков. Кадърът е изработен по свечеряване и лицето на въпросната дама не си проличава ясно.



Със сигурност се знае, че тя не е нито формалната жена до Божков – бизнесдамата Елена Динева, която изкара 8 месеца в ареста и бе пусната против гаранция в края на октомври, нито пък певицата Лилана, която също бе освободена от ареста с мярка подписка, защото нито една от двете няма право да пътува в чужбина.

На останалите фотоси Божков театралничи с телефон в ръка ту посред библиотеката в лоби бара на постройката, която населява в Дубай, ту в кабинета си, ту из пясъците на пустинята.



Отдавна стана ясно, че „ бърлогата “, в която е отседнал хазартният необут, е в действителност мегалуксозният комплекс „ Адрес Булевард “ в Дубай, който е ситуиран в самия център на емирството и включва един от петте най-високи небостъргача, търговски център, ВИП жилищен комплекс и хотелска част. Смята се, че милионерът населява пентхаус, който е благосъстоятелност на румънската фамилия Бекали.



В изявление преди известно време Божков разгласи, че живее чартърен и има другари от чужбина, които му оказват помощ финансово. Справка демонстрира, че най-евтината нощувка в първокласния хотел „ Адрес Булевард “ коства 512 лева, а цените на жилищата варират от 6 до 9 млн. евро.

В свободното си време някогашният необут на Левски си подвига адреналина с рискови преживявания.

Той разгласява и клип, на който кара офроуд джипка посред дубайската пустиня, снабден с каска, само че без защитно облекло, а с присъщата за него ленена бяла риза. Отново от фрагментите в профила му се вижда, че му остава и време за извършване на покупки из бутиците в дубайските молове, защото на някои от фотосите театралничи с тениски от последните сбирки на едни от най-скъпите фешън марки.



Една от тях е на дизайнера Филип Плейн, чието фирмено лого е точно изображението на череп. Точно по тази причина неговите модели били наложително наличие в дрешника на Божков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР