Избягалият в четвъртък преди обяд затворник Борис Иванов е задържан

...
Избягалият в четвъртък преди обяд затворник Борис Иванов е задържан
Коментари Харесай

Хванаха избягалия затворник


Избягалият в четвъртък преди обяд пандизчия Борис Иванов е арестуван в региона на Летница, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на източници от полицията в Ловеч.

Мащабната акция по залавянето му е почнала още нощес, след подаден сигнал на тел. 112, съгласно който 48-годишният мъж от Добрич е бил видян в региона на ловешкото село Дойренци, а по-късно в региона на ловешкото село Александрово.

Екипи на полицията и жандармерията са претърсвали региона през цялата нощ, като издирването през днешния ден е траяло в по-широк периметър.

Претърсвани са села и покрайнините. Преди обяд Иванов е бил издирван в слънчогледова равнища към село Александрово, само че не е бил открит там.

В ранния следобяд е подаден нов сигнал, че е видян край град Летница, където малко преди 16.30 часа е бил арестуван на изхода на града. Затворникът се е опитал да избяга, само че е хванат от чиновниците на полицията и жандармерията.

Той избяга в четвъртък към 10.30 часа от работен обект край Ловеч. След като два дни по-рано е бил настанен в затворническо общежитие от открит вид.

Борис Иванов излежава 13 години отнемане от независимост за четири присъди, измежду които обезчестяване и обир. По-голямата част от наказването е бил изтърпял и за положително държание е бил изместен в общежитието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР