Избягалият от България в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков ще

...
Избягалият от България в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков ще
Коментари Харесай

Васил Божков срещу Борисов и Нинова, повежда листата на БНО в София |

Избягалият от България в Дубай обвинен предприемач Васил Божков ще води листата на Българско национално обединяване в столичния 25-и изборен регион.

Там той ще мери сили с водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Партията на Васил Божков " Българско лято " не съумя да се записва за изборите, само че реализира съглашение с БНО да им даде напълно листите си.

В същия избирателен регион партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България " разгласи, че ще издигне за водач на листата си някогашният волейболен национал Боян Йорданов, който е прочут с прозвището Поразяващата лява ръка.

Вече е импортирана и листата на партията на Слави Трифонов " ИТН " в 25-и регион. Тя се води от сценариста в телевизия 7/8 Филип Станев.

Листата си за вота към този момент са записали и русофилите от ПП „ Възраждане на Отечеството “, водена от водача Николай Малинов. Той е някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, с награди от Медведев и Путин, против който през юли 2019 година бе формиране досъдебното произвеждане за това, че на неустановена дата през януари 2014 година до 03.07.2019 година, на територията на Република България, се слага в услуга на непозната организация, с цел да ѝ служи като разузнавач.

Партията на Слави Трифонов към този момент е записала и листа в столичния 24-и регион. Там лидер е известният икономист Мика Зайкова, след нея е експертът по национална сигурност Николай Радулов, доцент Галя  Бърдарска от Българска академия на науките и някогашната международна шампионка по шах Антоанета Стефанова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР