Избягали затворници, осъдени и укрили се преди да влязат в

...
Избягали затворници, осъдени и укрили се преди да влязат в
Коментари Харесай

Кокинов: Електронните гривни са хубаво решение за затворниците


Избягали пандизчии, наказани и укрили се преди да влязат в пандиза и рецидивисти, които откакто излежат наказванията си, излизат на независимост и правят още веднъж същите закононарушения, за които към този момент са лежали. Това е картината, която към този момент близо 3 десетилетия поражда чувството за неправда у нас.

Темата разясниха Антон Станков, някогашен правосъден министър и Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София.

Гривните са доста хубаво решение и аз съм взел участие в диалози, в които са ни показвани на нас като хора, виновни за затворното дело към оня миг, показвани са ни модели.

Гривните могат да бъдат както вътре в пандиза, по този начин и на открито - при избрана мярка за неотклонение, да вземем за пример домакински арест. Тяхното приложение е много необятно.Това сподели Антон Станков, някогашен правосъден министър.

Той е безапелационен, че финансовите аспекти попречват приложението, само че по думите му, изрично липсва и воля.

Трудно може някой да ме убеди, че страната не може да отпусне "n-на брой " средства, с цел да закупи сходен вид устройства, които се ползват по света може би над 15 години. Липсва политическа воля, всичко друго са пояснения, разяснява и Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София. /fakti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР