Избраният за президент на САЩ Джо Байдън разкритикува администрацията на

...
Избраният за президент на САЩ Джо Байдън разкритикува администрацията на
Коментари Харесай

Байдън: Тръмп се бави с ваксините

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън разкритикува администрацията на настоящия президент Доналд Тръмп за прекомерно бавните темпове на систематизиране на имунизациите против COVID-19, заяви AP.

Критиката идва седмици преди Байдън да постави клетва и да влезе в Белия дом. Новоизбраният президент на Съединени американски щати нападна от месеци предшественика си за несъответстващата му политика по време на пандемията от ковид.
 COVID-19 погуби конгресмен в Съединени американски щати
COVID-19 погуби конгресмен в Съединени американски щати

Люк Летлоу загуби борбата с ковид

От своя страна Доналд Тръмп написа в " Туитър ", че държавните чиновници би трябвало да поемат отговорността за разпространяването на коронавирусните ваксини, откакто федералното държавно управление е доставило имунизациите до складовете, избрани за такива цели.

" Ние освен разработихме имунизациите, в това число осигурихме пари, с цел да придвижим процеса бързо, само че ги предадохме на щатите ", съобщи Тръмп.

" Б айдън се провали със свинския грип ", добави президентът в рецензията си към новоизбрания президент Джо Байдън поради дейностите му на фона на експлоадирането на свинския грип H1N1, който стартира в Съединени американски щати, до момента в който Байдън беше вицепрезидент в администрацията на Барак Обама.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР