Избраният за общински съветник във Враца Николай Методиев от ПП

...
Избраният за общински съветник във Враца Николай Методиев от ПП
Коментари Харесай

Новоизбран общински съветник на Враца се отказа от мястото си, отстъпва го на друг

Избраният за общински консултант във Враца Николай Методиев от Политическа партия " Български гласъ " се отхвърли от мястото си в локалния парламент, стана ясно от негов пост в профила му във фейсбук.
„ Утрото е по-мъдро от вечерта.
Родителите ми са ме възпитали, че три неща са най-важни - семейство, другари и татковина.  
Тази заран с Вени и Веско, самосиндикално взехме решение, че не е морално и почтено, Мирослав Ангелов - моторът и главния провинен ние тримата да бяхме определени да представляваме приятелите си в общинския съвет, да не бъде част от него.
Всеки един от нас тримата искаше да се откаже с цел да влезе индивида, който ни стимулира да участваме в изборния развой.
И най-справедливото решение бе това да съм аз, тъй като аз от тримата имам минимум поддръжка и тъй като е част от фамилията ми.
Честит празник! “, написа Николай Методиев.
На неговото място в общинския съвет ще седне Мирослав Ангелов, който беше лидер на листата. Ангелов обаче бе преместен поради преференциален избор от трима от своите съидейници и претенденти.
Припомняме, че с изключение на Николай Методиев, врачани избраха за свои общински съветници Венелин Янков и Веселин Василев.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР