Избраният за депутат от БСП в Русе Крум Зарков оставя

...
Избраният за депутат от БСП в Русе Крум Зарков оставя
Коментари Харесай

Крум Зарков от БСП готов да се откаже от парламента

Избраният за народен представител от Българска социалистическа партия в Русе Крум Зарков оставя на партийните органи в дунавския град да решат дали той да отиде в Народното събрание, или на негово място да бъде пратен различен. Причината – социалистите изгубили борбата в изборния регион и се лишили от един мандат.

„ Ние в Русе ще имаме единствено един мандат. Ако през април от малко малко удържахме на общия спад в резултата на Българска социалистическа партия, този път не успяхме. Като лидер на листата и получил най-вече преференции, аз би трябвало да поема мандата. Но не мога просто да стана народен представител - все едно, че нищо кой знае какво не се е случило и всичко си продължава постарому “, написа в обществените мрежи Зарков.



Той ще сезира Областния и Общински препоръки на Българска социалистическа партия в Русе с концепцията органите или да му гласоподават доверие, или да бъде изпратен в Народно събрание различен от русенската листа.

„ Случи се. Българска социалистическа партия загуби тежко. И това носи щета на цялата политическа система. Първите признаци на рискови импровизации в нея към този момент са налице “, написа Зарков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР