Избраният преди дни за „Най-полезен играч" през сезона в НБА

...
Избраният преди дни за „Най-полезен играч" през сезона в НБА
Коментари Харесай

Янис потвърди - ще играе за Гърция на Световното

Избраният преди дни за „ Най-полезен състезател " през сезона в НБА Янис Антетокумпо удостовери, че ще играе за Гърция на идното това лято Световно състезание по баскетбол в Китай /31.08. - 15.09/.

„ Искам да бъда там и да оказа помощ на страната си да направи нещо положително. Все още не съм приказвал с треньора на каква позиция да ме употребява, само че за мен няма значение. Просто желая да играя ", съобщи звездата на Милуоки Бъкс.

Той добави, че е приказвал със своите съотборници от националния тим и всички са разчувствани и нямат самообладание шампионатът да стартира. Южната ни съседка е в група „ F " на конкуренцията, където ще премери сили с Бразилия, Нова Зеландия и Черна гора. Само първите два отбора ще продължат в идната фаза.

Антетокумпо е роден в Гърция, само че родителите му са нигерийци. Той стартира да съставлява страната през юли 2013 година в младежките обединения. Той дебютира за мъжкия отбор на Световното състезание година по-късно, където Гърция приключи на 9-то място с пет победи и една загуба.

Общо за своята страна Антетокумпо има 38 мача при мъжете със приблизително 9.8 маркирани точки. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР