Избраниците на Възраждане“ ще работят за интересите на всички граждани,

...
Избраниците на Възраждане“ ще работят за интересите на всички граждани,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов доволен от резултатите на „Възраждане“, спечелили една община

Избраниците на „ Възраждане “ ще работят за ползите на всички жители, отбелязва на страницата си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Той показва и равносметката си за локалния избор.

„ В една община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, само че без балотаж, тъй като първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета мощ “, регистрира Костадинов.

По думите му партията има съвсем 200 общински съветника по места, а броят на селските кметове на „ Възраждане “ е няколко десетки, като има и още толкоз балотажи в неделя.

„ Имаше невиждано ниска изборна интензивност, което беше изненадващо. Имайте поради, че тя е ниска на фона на големия корпоративен и платен избор – във Варна да вземем за пример съвсем 55% от гласовете са купени или корпоративни. И освен там, на всички места беше по този начин. Хипотетично, в случай че нямаше платен избор, изборната интензивност щеше да падне под 20% “, пресмята Костадинов. Той не е сюрпризиран от ниската изборна интензивност.

„ Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен. Страната ни се връща епохи обратно в историята си “, предизвестява водачът на „ Възраждане “.

На този декор той благодаря на гласоподавателите, подкрепили партията на локалния избор.

„ Ние различен народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим до момента в който победим! Да живее България! “, приключва Костадинов.ээ

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР