Избраните за президент и вицепрезидент на САЩ - Джо Байдън

...
Избраните за президент и вицепрезидент на САЩ - Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън и Харис с официален плейлист по случай встъпването им в длъжност

Избраните за президент и вицепрезидент на Съединени американски щати - Джо Байдън и Камала Харис, показаха плейлист с 46 песни, с които техните поддръжниците да отпразнуват идното на следващия ден встъпване в служба на 46-тия президент на Съединени американски щати, съобщи американското издание „ Хил “.

Си Ен Ен оповестява, че плейлистът е част от съкратените тържествени събития, съпътстващи встъпването в служба на новия държавен глава, огромна част от които ще се проведат онлайн.

Президентския комитет по въвеждането в служба (инаугурация) заяви в Twitter, че е потърсил помощ за съставянето на плейлиста от изпълнителя D-Nice и компанията Raediо.

" По време на бурна година, която ни държа надалеч от нашите близки, музиката беше средството, което ни разреши ни да запазим връзка ", разяснява изпълнителен шеф на комитета за инаугурацията Тони Алън.

" Независимо дали сте душа, джаз запалянко, хип-хоп почитател, обожател на класическата музика или просто обичате демодиран рокендрол, музиката успокоява, въодушевява, сплотява и лекува ", добави той.

Сред подбраните песни личат имената на   " Blue World " на Мак Милър, която е част от плейлиста с обичаните песни на някогашния президент Барак Обама за 2020 година, както и " FIND YOUR WAY BACK " на Бионсе.

Плейлистът може да бъде открит и излсушан в стрийминг услугите Spotify, Apple Music, Tidal, и Amazon Music

Екипът на Байдън и Харис съобщи, че селекцията от песни " съставлява разнообразието на нашата нация и нашата мощ и резистентност, до момента в който чакаме ново управление и нова епоха в историята на Америка ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР