Избраната за Мис България 2017 Тамара Георгиева все пак е

...
Избраната за Мис България 2017 Тамара Георгиева все пак е
Коментари Харесай

Скандалната Мис България не спази голямото си обещание

Избраната за Мис България 2017 Тамара Георгиева въпреки всичко е решила да се подложи на пластична интервенция, с цел да поправя по този начин разисквания си нос.

Блондинката, чиито нос дълго време бе тематика №1 в светските среди, се е подложила на ринопластика преди няколко седмици, твърди в. "Галерия ".

Въпреки че преди време Тамара изрично съобщи в едно свое изявление, че няма да пипа носа си, наподобява мощните рецензии към нея и отрицателното отношение, са ѝ повлияли, написа още родният таблоид, без да се базира на съответен източник.

Тези дни стана ясно, че свадите към победителката в родния конкурс за хубост, както и външния ѝ тип, са разтревожили даже уредниците на състезанието „ Мис Свят “. От централата в Лондон даже са отправили неофициално питане, дали първата подгласничка на "Мис България " — Йовита Георгиева не би могла да се яви на интернационалния конкурс вместо Тамара.

Вестникът разяснява, че евентуално Тамара е решила да жертва носа си в името на състезанието „ Мис Свят “ и по тази причина се е съгласила да се оперира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР