Избрана първо в Европейския парламент, а след това в Бундестага,

...
Избрана първо в Европейския парламент, а след това в Бундестага,
Коментари Харесай

Нова партия в Германия залага на лява икономика и културен консерватизъм

Избрана първо в Европейския парламент, а по-късно в Бундестага, тя е един от най-острите критици на имиграцията. Това, дружно с консервативните културни възгледи са ѝ основали висок престиж и самочувствие, дотолкоз, че да кръсти новата партия на името си - Bündnis Sahra Wagenknecht (Съюз Сара Вагенкнехт) или BSW.

Родена и израсла в някогашната Източна Германия в семейство на германка и иранец, Сара Вагенкнехт се причислява към ръководещата Партия на социалистическото единение (SED) през 1989 година, няколко месеца преди рухването на Берлинската стена, написа Военновъздушни сили.

След обединяването на Германия SED се вля в лявата Die Linke, само че през октомври предходната година госпожа Вагенкнехг напусна тази партия, още веднъж инспирирана от антиимиграционните си възгледи. Тя има забележителен електорат изключително в някогашна Източна Германия, въпреки че тези гласоподаватели поддържат по-скоро културния консерватизъм, в сравнение с лявата стопанска система.

Освен антиимиграционните настройки, BSW е за по-висока минимална работна заплата и има намерение да постави завършек на политиката за нулева...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР