“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се

...
“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се
Коментари Харесай

Зико: Ще реша за оставката в близките дни, дойде ми като гръм от ясно небе това искане

“Избран съм от пловдивчани, не назначаван, с цел да ми се желае оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в идващите дни какво да направя ”, това сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров, представен от пресцентъра на Община Пловдив.
Прочетете още
Това случва, откакто някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов му изиска оставката по време на партийна колекция в хотел „ Империал ”. 

“Дебатът за Пловдив би трябвало да се води с жителите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки ”, разяснява Здравко Димитров. „ Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с доста значими и сложни планове като Водния цикъл, обектите по ОП “Региони в напредък ”, пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха съдбовно забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на “Ботев ” и “Локомотив ” не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че обезпечените в началото пари няма да стигнат. Някои хора обаче очевидно употребяват казуса с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам проект по какъв начин да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни ”, сподели още Здравко Димитров. 

„ Имаме доста значима работа за извършване, виждате на какъв брой фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този миг ”, приключи кметът и посочи, че му трябват няколко дни, с цел да реши по какъв начин да отговори на настояването за неговата оставка и тази на заместника му Пламен Райчев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР