Избран съм от пловдивчани, не назначаван, каза кметът на Пловдив

...
Избран съм от пловдивчани, не назначаван, каза кметът на Пловдив
Коментари Харесай

Зико отговори на Борисов за исканата оставка

Избран съм от пловдивчани, не назначаван, сподели кметът на Пловдив

„ Избран съм от пловдивчани, не назначаван, с цел да ми се желае оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в идващите дни какво да направя ”. Това декларира в своя позиция кметът на Пловдив Здравко Димитров, откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов му изиска оставката по време на партийна колекция.

„ Дебатът за Пловдив би трябвало да се води с жителите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки ”, разяснява още той. „ Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с доста значими и сложни планове като Водния цикъл, обектите по Оперативна програма Региони в напредък ”, пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха съдбовно забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на “Ботев ” и “Локомотив ” не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че обезпечените в началото пари няма да стигнат. Някои хора обаче очевидно употребяват казуса с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам проект по какъв начин да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни ”, акцентира Димитров.

„ Имаме доста значима работа за извършване, виждате на какъв брой фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този миг ”, приключи кметът и посочи, че му трябват няколко дни, с цел да реши по какъв начин да отговори на настояването за неговата оставка и тази на заместника му Пламен Райчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР