Избрали сте този, чиято душа ви ласкае, който вярва във

...
Избрали сте този, чиято душа ви ласкае, който вярва във
Коментари Харесай

Вие сте избрали любовта още преди да се родите

Избрали сте този, чиято душа ви ласкае, който има вяра във вас и ви кара да вярвате в себе си. Този, който ви споделя какъв брой сте значими за него и за целия му свят.
Ще го познаете с помощта на трептенето на душата му и по блясъка на очите му всякога, когато ви види, по мощните му обятия. След вашата първа среща нищо към този момент няма да бъде черно или бяло! Напротив, ще се появят изцяло нови нюанси, цветове, звуци и дума.
Той ще бъде въздуха, който дишате. Неговото неявяване ще провокира болежка у вас и няма да свикнете с това. Ето за какво е безсмислено да градите живота си без този, който сте избрали дълго преди раждането си.
Може ли да си визиите своето странствуване без прегръдките или най-ярката усмивка на света?
Душата ви ще трепери, когато го срещнете, като че ли се срещате за първи път… Сърцето ви ще сътворява най-красивите ноти. И значимото е, че това няма да се промени, даже след 20 или 30 години.
Ще го познаете по любовта, когато разцъфвате в негово наличие. Той ще ви кара да се чувствате обичана даже без някакви специфични усилия… Всичко, което би трябвало да извършите, е да помните, че заслужавате същинска обич.
Игнорирайте завистливите погледи и интриги. Не си мислете, че не сте задоволително положителни за него.
Просто помнете, че вие от дълго време сте сключили договорка.. Съгласили сте се на взаимна обич преди да сте се родили… ще прекарате живота си един до друг и ще следвате светлината като едно създание. Заради такава обич си заслужава да се живее вечно…
Никога не се отхвърляйте от него… продължавайте да го търсите и знайте, че той съществува!
Източник: webmiastoto.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР