Избраха Mисис Баба, и за втори път Мистър Дядо, отново

...
Избраха Mисис Баба, и за втори път Мистър Дядо, отново
Коментари Харесай

Ето ги новите Мисис Баба и Мистър Дядо

Избраха Mисис Баба, и за втори път Мистър Дядо, още веднъж при спазени противоепидемични ограничения за сигурност.

Атрактивната 13-а конкуренция за купата Мисис Баба, и за втори път Мистър Дядо, се организира в бална зала Монтесито при спазена отдалеченост, ограничения за сигурност и задоволително дезинфектанти.

„ Това е ситуацията. Съобразяваме се със обстановката,но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките. И за повторно си имаме и Мистър Дядо “, сподели продуцентът на състезанието Меги Савова.

Водещи на събитието бяха – Дони Василева и Иво Танев

Победителите получиха дарове от Dony Cosmetics и Assos Diamond.

Журито в състав Евелина Макриз, Анелия Петкова, Капка Амзина, Диана Петрова, Росица Стойчева, Диана Филипова и Нели Пандилова избра следните спечелили:



Мисис Баба 2021- Магдалена Динкова -майка на трима сина и баба на внучка. Обича и съблюдава българските обичаи, като предава на поколенията фамилните полезности. Трети мандат кмет на село в община Мездра. В свободното си време обича да готви – най-вече сладкиши.

Първа подгласничка –Катя Илиева – публицист. Има едно внуче (поне за сега). Обожава специалността си, обича да кара колело в свободното си време.

Втора подгласничка -Яна Дръндова – работи в частния бранш. Обича да пътешества, да покорява върхове.Посветила е живота си на висшето обучение – цели 18 години -качество на образование на студенти

Трета подгласничка – Анатолия Иванова -икономист.От 10 години живее в Кипър, занимава се с туризъм, превежда на съветски туристи. Обича да написа и чете. В България прекарва времето си с внуците

Мистър Дядо – Васко Василев Базилио – актьор реализатор в БНР. По обучение Богослов, обожава кулинарното изкуство. Любими занимания да рисува и да се разхожда измежду природата.Предпочитани места – Родопите.

Снимки: Качество, дизайн и акуратност.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР