Избраха част от момичетата, които ще се борят за короната

...
Избраха част от момичетата, които ще се борят за короната
Коментари Харесай

“Мис България – Пловдив“ 2024! Избраха част от красавиците, които ще се борят за короната

Избраха част от девойките, които ще се борят за короната „ Мис България Пловдив ” 2024 през месец май. Предварителният кастинг, на който бяха подбрани най-отличаващите се девойки се състоя на 17 март в 13:00 часа в най-голямата зала за ивенти в Пловдив – Etra Hall, част от мегакомплекса .
Прочетете още
Дамите ще влязат в оспорвана конкуренция за короната, а грандиозният край ще се състои на 10 май, като хазаин на събитието ще бъде зала Etra Hall.

Красивите и атлетични девойки дефилираха и се показаха пред журито, от което част беше Деана Господинова - районен представител на фешън организация „ Визаж ”. Тя се срещна от близко с всяка една от дамите и ще има нелеката задача, да избере най-достойните дами, които ще се борят за спечелването на короната.



Смята, че девойките, които ще се борят за короната „ Мис България Пловдив ” 2024 би трябвало да се придържат към естествената красота, да имат наличие на сцената, да бъдат усмихнати и грациозни.

В конкуренцията взеха присъединяване девойки на възраст сред 17 и 24 години. Явилите се девойки са над 30 на брой, като измежду тях има модели, гимнастички, атлетки, скиорки и дами с разнообразни специалности, ползи и занимания. Въпреки това всички те имат една и съща цел- да показват града ни по най-достойния метод на състезанието „ Мис България ”.



В нощта на събитието девойките ще дефилират в три тура. В първия ще излязат на сцената със спортно-елегантно облекло, във втория с бански костюми, а в третия с публични рокли. Интересна стратегия, стена на славата и доста изненади чакат гостите на стилното събитие. 

Участие в събитието ще вземе и най-красивата пловдивчанка за 2023 година – Магдалена Табакова. Миналогодишната победителка на състезанието ще съобщи короната нататък и се надява новата носителка на купата да е готова да показа Пловдив и България почтено при всички бъдещи изяви на стилния подиум.

Конкурсът „ Мис България ” 2024 и тази година ще бъде проведен и продуциран от господин Гаел Бонел Санчес. Той е предприемач, продуцент, сътрудник, и управител бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios.

„ Освен опцията да показват България и нейните обичаи, да стават лица на огромни марки, да получават финансови хонорари, за какво да не предложим на участничките уроци по актьорско майсторство и роля в Холивудски филм ”, показа господин Гаел Бонел Санчес, притежател на състезанието " Мис Франция ".

Конкурсът за хубост “Мис България ” започва през 1929 година, когато купата печели Люба Йоцова. През 1967 година купата сграбчва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995г. става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на интернационалния конкурс за хубост “Мис Свят ”.

През годините надпреварата за най-красивите българки се трансформира в ослепителен театър, а купата “Мис България ” е фантазия на всяка българка.В състезанието могат да вземат участие неомъжени българки сред 17 – 25 години, които би трябвало да имат хубост, гений, харизматичност, театрално държание, необятна обща просвета и благодушие. Сред известните победителки през годините са Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Славена Вътова и други.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР