Избрах да уча в Германия, за да получа добра квалификация.

...
Избрах да уча в Германия, за да получа добра квалификация.
Коментари Харесай

Отличникът Иван Влахов: Ще уча в Германия, за да работя в Разлог

Избрах да изучавам в Германия, с цел да получа добра подготовка. Така, когато се върна ще работим дружно и ще създадем Разлог още по-добро място за живеене. Това съобщи цялостният първенец на гимназия " Братя Петър и Иван Каназиреви " Иван Влахов при откриването на изложбата " Моят град - 10 аргументи да остана в Разлог ", проведена от в. " Стандарт " в партньорство с общината. На специфична гала Иван бе награден за множеството си достижения на състезания и олимпиади. Отличието му бе връчено от народния представител от ГЕРБ доктор Емил Тончев.

Разлог бе втората спирка от маратона на " Стандарт " в страната за разпространение на достиженията в градовете.

" Бих схванал и бих стиснал ръката на всеки, който реши да има кариера в чужбина. Но се покланям надълбоко на всеки, който остане да работи за България ". С тези думи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков връчи премията на газовия инженер Иван Найденов и съобщи: Благодаря ти Иване! Найденов отхвърля предложение за работа в Дубай, с цел да остане в Разлог. Никога не съм съжалявал за това, сподели специалистът. Заместник- министърът на младежта и спорта доцент Д-р Стоян Андонов отличи юношите на Волейболен клуб „ Пирин " -Разлог, които два пъти станаха републикански първенци.

Благодаря ви за героизма, сподели на пожарникарите в Разлог губернаторът на област Благоевград Бисер Михайлов. Той награди Началника на районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Разлог гл. контрольор инж. Костадин Атанасов Добрев. Наградата в категория " Култура " справедливо бе връчена от ръководителя на Общинския съвет в града Мария Копанарова на директорката на историческия музей Христина Манова.

Подробности за събитието на „ Стандарт ", четете във вестника идния вторник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР