Изборно време е. 29 октомври е денят, в който ще

...
Изборно време е. 29 октомври е денят, в който ще
Коментари Харесай

Апостол Апостолов в разговор очи в очи с хората от Крупник и Брежани

Изборно време е. 29 октомври е денят, в който ще имаме опцията да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023.

На откриването на предизборната акция претендентът за кмет на община Симитли – Апостол Апостолов, даде обещание, че дружно със своя екип и претендентите за общински съветници ще посетят всяко едно обитаемо място в общината, с цел да чуят настройките и проблемите на хората.


Обещаното е към този момент в деяние. След първите срещи в град Симитли, село Крупник и село Долно Осеново, Апостол Апостолов организира следващи две срещи в село Крупник и две срещи в село Брежани дружно с неговия екип и претендентите за общински съветници от листите на Политическа партия „ Партия на Зелените “ и Политическа партия „ ГЕРБ “.
Жителите на двете села имаха опция да споделят всичко това, което ги вълнува, да зададат всеки един въпрос, на който желаят да получат отговор, както и да се срещнат персонално с претендентите за общински съветници.


Зададените в Крупник и Брежани въпроси бяха от по-общо естество, а недоволства нямаше, което единствено по себе си демонстрира, че хората са удовлетворени от работата на кмета и неговия екип.


Както на досегашните срещи за Апостолов и екипът му е най-важното диалозите и дебатите по значими тематики, за които популацията желаят да изкажат своето мнение и виждане.


Заедно с Апостол Апостолов и целият му екип на срещите участва и националният представител – Стефан Апостолов, който също е подготвен да дава отговор на всеки един въпрос на популацията.
Срещите не престават, тъй като най-съществен е гласът на хората и тъй като дружно сме по-силни!

Предизборна обява.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР