Изборният процес протича нормално, без . Криминогенната обстановка в страната

...
Изборният процес протича нормално, без . Криминогенната обстановка в страната
Коментари Харесай

МВР: Изборният процес протича нормално без инциденти

Изборният развой протича обикновено, без. Криминогенната конюнктура в страната е спокойна. За застраховане на публичния ред, сигурността и законосъобразността преди и по време на изборния ден в защитата на изборните секции в страната (в това число и подвижни) вземат участие над 16 000 чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от министерството, като информацията е към 10 часа.

Оперативната конюнктура в зоната на отговорност на ГДГП е естествена. Създадена е организация по места за обезпечаване естественото действие на Граничен контролно-пропусквателен пункт, както и граничното наблюдаване в уязвимите сектори. Граничните инспекции се реализират навреме. Пропускателната активност през граничните пунктове се реализира при естествена активност на пътникопотока.
32 тъжби и сигнали за нарушавания са постъпили в ЦИК до обяд
Всеки като гласоподавател има право да осъществя правото си да гласоподава с едно посещаване в СИК и с една карта за гласоподаване, която му се дава...

На територията на страната няма катастрофи от компетентността на органите за ПБЗН, свързани с произвеждането на изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР