Изборният процес не спъна ваксинацията и тя тече с пълна

...
Изборният процес не спъна ваксинацията и тя тече с пълна
Коментари Харесай

Изборите 2 в 1 не спънаха ваксинацията

Изборният развой не спъна имунизацията и тя тече с цялостна пара. Само до обед през имунизационния кабинет на РЗИ минаха над 40 души, като минути преди 12 часа се изви опашка от десетина пловдивчани. „ Интересът е същият както и през предходните дни.



Бум на искащите за Янсен имаше единствено, когато излезе новата заповед на министъра на опазването на здравето за зеления документ, само че откакто я коригираха, тъй че документът след първа доза да стане годен 14 дни след имунизацията, това се промени – хората избират да си вършат РНК ваксини “, изясни доктор Милена Панайотова, шеф на отдел „ Противоепидемичен надзор “.

Сред пристигналите да се боцнат в РЗИ беше и Костадин Христозков. Той идва за трета доза. Ваксиниран е с Астра Зенека, само че бустерната доза, която му биха е на Pfizer. Препоръчаха му я експертите, тъй като страда от високо кръвно. Веднага след имунизацията той се насочи към изборната си секция в ОУ „ Душо Хаджидеков “. „ И за президент, и за парламент ще гласоподавам, тъй като желая по-добро бъдеще на децата ни “, изясни Костадин Христозков и добави, че доста работа следва пред новата власт.

А до момента в който едни се имунизираха, други гласоподаваха в РЗИ, тъй като по лист там е изборната им секция. От общо 630 гласоподаватели в секция номер 6 гласувалите към обед са 104 души. „ Крайно време е да се сформира държавно управление и да се извърнат към наболелите проблеми на обществото, а от президента чакам да отстоява позицията на страната ни “, разяснява Ваня Карагьозова откакто гласоподава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР