Изборният ден за президент на Русия (18 март 2018) е

...
Изборният ден за президент на Русия (18 март 2018) е
Коментари Харесай

Алена с гореща прогноза за изборите в Русия

Изборният ден за президент на Русия (18 март 2018) е притежател на безкрайни страсти, негативни, позитивни, преливащи едни в други и на световна смяна, както за гласоподавателите, по този начин и за претендентите, без значение кой от тях ще е спечелилият.

Сред 8-те претенденти има странни птици, уверени, че да поемеш отговорност за ръководството на страната е същото като да си поръчаш половинка водка и да я гаврътнеш и по-късно прояснен и въодушевен да приказваш на всевъзможни тематики, да издаваш укази и заповеди, а всички да ти коленичат. Явно тронната зала на Кремъл е привлекателна… страстта ще е властваща, изненади не са изключени, макар предизвестения резултат. Характеристиката на изборния ден буди смях, само че е астрологично необорима и непроменима поради следните фактори:

Юпитер е назадничав в Скорпион в изборния ден и макар че Меркурий към момента е в директното си придвижване, Юпитер е повода скритите и очевидни страсти да са шарени като боите на палитрата. Съдбата ще работи в интерес на тези гласоподаватели и претенденти, които имат сили да се вгледат в себе си и да се отърсят от нездравословно вкоренените си негативни качества, подготвени да одобряват правото на триумфи и победи и на останалите, друго мислещи хора. Те, даже и изгубили ще са извоювали своята персонална победа.

Часът на началото на изборния ден според Московското време е зависим на Слънце в Риби и Асцедент в Риби. Емоция до помрачение, сензитивност, разнобой в фамилиите, членовете на които имат разнообразни любимци измежду претендентите. Овенът е заключен знак в дома на асцедента, а в този знак са ситуирани Луната, Меркурий и Уран – гърмеж от радостни и тъжни сълзи, кълбо от отрицателни и позитивни страсти, вихър от егоцентризъм избликващ в експанзия до физическо принуждение и по-късно до нови сълзи на страдание и приятелски обятия, търсещи помилван – това са денят на изборите и седмицата по-късно.

Пъстра палитра от страсти ще господства и поради аспектите на Слънцето, Луната, Меркурий и Хирон. Новолунието в Овен подтиква съм високо самомнение както у претендентите, по този начин и у гласоподавателите. В немалка част у тях – без покритие. Заможните и имащи своето високо място в обществото ще се пробват да дават насоки на по-лабилните и незаинтересовани по какъв начин и за кого да гласоподават, само че ще си завоюват неприятели.
Фантазиите имат силата да завоалират действителността, а осъзнатите след изборите неточности ще са с необратими последствия. И ето ги прочувствените прояви и драматизъм, само че решение няма. За него към този момент ще е късно. Новоизбраният остарял президент да си се оправя, а народът ще чества своята персонална победа или загуба.

За Владимир Путин
Изборният ден носи страсти

За Владимир Путин персоналната година е на довеждане докрай и привършване, само че обвързвано с значително отрицателни страсти, с рецензия, постоянно безпричинна от него към гласоподавателите и съперниците и назад, както и приключването на връзки с съперниците си, които ще осъзнаят мястото си в политически живот на Русия. Дали проглеждането ще даде позитивни резултати ще покаже времето. Месецът и денят на изборите за Путин е привързан с нови познанства, както и с съвсем еднакъв % на последователи и врагове, като вторите гласоподават този път, за моя изненада, в крайните, отдалечени от центъра региони на страната и по-малко в огромните градове.

Композитната дата на изборния ден и на Владимир Путин е притежател на страсти, на предпочитание да продължи да е в първите редици, само че и на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, даже и със спонтанни митинги в изборния ден.

Емоциите и в деня на изборите и в седмицата след тях ще се менят и избликват до непредвидени крайности. Възможно е да се ускори желанието за смяна на средата у мнозина и за отплата към спечелилия изборите, поради предпочитание за неосъществена съгласно част от гласоподавателите бърза смяна на обкръжението. За да си спести очевидно и тайно опълчване, една от първите задания на определения президент е промяната на част от ръководещия екип. Как ще реализира замяна на екипа си, наложителна поради вибрацията в изборния ден, носеща позитивна смяна посредством премахване на пречките, блокиращи нормалния живот на съветските жители и водещи до митинги и принуждение, взема решение той – определеният. А времето за взимане на решение е напълно малко. Иначе – недоволство.

Съгласно астрологично – номерологичните аспекти, както споделих и през 2017 година, Владимир Путин още веднъж ще е отпред на страната, макар че има много условности, само че когато завоюва се постанова да промени метода си на ръководство и отношението си към страните на планетата, без значение какви са били до този миг междудържавните връзките на Русия с тях и дали въобще ги е имало. Тази е другата му значима задача, а от него зависи да я осъзнае и покаже още преди изборния ден, че е подготвен да изживее своята персонална и политическа промяна.

Източник Труд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР