Изборният ден в област Монтана е започнал нормално и до

...
Изборният ден в област Монтана е започнал нормално и до
Коментари Харесай

Изборният ден в Монтанско е започнал нормално

Изборният ден в област Монтана е почнал обикновено и до в този момент протича без нарушавания на публичния ред и в спокойна конюнктура, оповестиха от Областната администрация в Монтана.

За защита на 279 секционни изборни комисии и 17 преносими изборни секции са ангажирани 420 чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, на Зоналното жандармерийско ръководство в града, на гранична полиция и въз основата на ГДНП в Берковица.

Те ще наблюдават в изборните секции да не влизат хора в нетрезво положение и такива с оръжие и обемисти предмети, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана.

За да могат жителите с изгубени или откраднати персонални карти, както и тези, чиито заявки са в развой на обработка, да упражнят правото си на глас, паспортните гишета в полицейските ръководство в района работят на 08.30 до 19.30 часа през днешния ден.

От Окръжнвата прокуратура в Монтана оповестиха, че дежурни прокурори през днешния ден ще одобряват сигнали за нарушавания на изборния развой и пазаруване на гласове, в случай че има такива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР