Изборният ден в чужбина вече започна и българите с право

...
Изборният ден в чужбина вече започна и българите с право
Коментари Харесай

Българите в Нова Зеландия и Австралия вече гласуват

Изборният ден в чужбина към този момент стартира и българите с право на глас в Австралия и Нова Зеландия към този момент дават своя избор в изборните секции. Точно в 21:00 ч. българско време довечера или 7:00 ч. локално време секциите в Оукланд и Крастчърч в Нова Зеландия отвориха порти. Съобщението за това пристигна от външно министерство. 

Съгражаните ни в Австралия започнаха своето гласоподаване два часа по-късно, като към този миг и те към този момент могат да отидат до урните и да дадат своя глас. Най-късно изборният ден ще завърши в американския щат Калифорния - в 6:00 ч. българско време в понеделник или откакто денят е завършил вкъщи. 

Според данните на външното ни министерство, българските жители зад граница могат да упражнят правото си на избор в общо 62 страни, в които са разкрити общо 755 секции. На машини ще гласоподават в 300 от тях - в 239 с по две обособени машини, а в 62 с по една. Впечатление прави, че за тези избори са превозени 538 машини, което е със 122 повече съпоставяне с последните избори през ноември на предходната година. 

Що се отнася до изборните бумаги, то от тях са изпратени 755 комплекта - колкото са и общо секциите зад граница - с 600 000 бюлетини в тях. 

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР