Изборният ден в Благоевград започна в 7 часа, в Трето

...
Изборният ден в Благоевград започна в 7 часа, в Трето
Коментари Харесай

Изборният ден в Благоевград започна в 7 часа

Изборният ден в Благоевград стартира в 7 часа, в Трето учебно заведение са ситуирани 10 секции, едната е за хора с увреждания, съобщи БГНЕС.

„ Изборният ден в 29-а секция стартира в седем часа и една минута, всичко е наред, ситуацията е спокойна, първите гласуващи направиха своя избор “, сподели Вера Бачева - ръководител на секцията.
„ Охраната на изборните пространства през миналата нощ протече обикновено. Изборният ден стартира в 07.30 часа. Няма регистрирани съществени нарушавания на публичния ред преди началото на изборите. За обезпечаване на защитата на изборните секции в област Благоевград са ангажирани над 700 чиновници на Министерство на вътрешните работи, които дават отговор за реда и спокойствието в района “, оповестиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/982 22 32 и на e-mail [email protected]. Подаваните сигнали на откритата линия би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи.

Служителите на звената на Дирекция „ Български документи за идентичност “ в ОДМР-Благоевград ще работят в днешния ден от 8.30 до 19.30 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите.-->
 
 БГНЕС

В изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите, както и лица в нетрезво или в несъответстващо положение.

Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарна сигурност и обезпечаване на умерено протичане на изборния ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР