Изборните студиа и новинарски емисии на bTV са се радвали

...
Изборните студиа и новинарски емисии на bTV са се радвали
Коментари Харесай

bTV печели битката за зрителския интерес в изборния ден

Изборните студиа и новинарски излъчвания на bTV са се радвали на максимален зрителски интерес във възрастовата група 4+, съгласно данните на пипълметричната агенци ГАРБ. Специалната стратегия с над 17-часов ефир показа преплитане на най-важното от деня в цялата страна и чужбина с включвания на репортерите и кореспондентите с настояща информация за гласуването, извънредни посетители в 360-градусовото студио на bTV Новините и в изнесеното студио в Триъгълника на властта, следствия за търговия с избор и първи резултати от екзитполовете, показани посредством добавена действителност.

Специалното издание на „ Лице в лице “ от 16 до 17 ч. с водещ Цветанка Ризова е привлякло към bTV 21.6% от гледащите телевизия по отношение на 15.7%, които са избрали идната по резултати телевизия.

Голямото изборно студио стартира в 17 ч., където в два разнообразни студийна сета водещи бяха Антон Хекимян и Мария Цънцарова и Светослав Иванов, а в Ларгото в София – Златимир Йочев и Ванина Недкова. Общо 24.1% от телевизионните фенове са избрали програмата на bTV в часовия диапазон 17 – 19:00, което още веднъж отрежда първо място на медията. Kато безспорна численост феновете на bTV са над 403 хиляди по отношение на 338 за втората по гледаемост телевизия в този слот.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР