Изборните материали в София ще се приемат в Арена Армеец

...
Изборните материали в София ще се приемат в Арена Армеец
Коментари Харесай

Приемат на същите места изборните материали в столицата

Изборните материали в София ще се одобряват в " Арена Армеец " - за 23-а и 25-а Районни изборни комисии. Протоколите в 24-та РИК и тази неделя ще се одобряват в " Асикс Арена ", съобщи БНР. Изборните бумаги от гласуването в Софийска област ще отиват в 26-та Районна комисия в Интер-Експо-център.

По-малко неточности в протоколите и комплициране от страна на гласоподавателите чака на балотажа представителят на 23-та РИК в София Полина Витанова:

" Изборът е единствено един, тъй че се надяваме, че в този момент няма да има комплициране при гласоподаване с машината и всички гласоподаватели ясно и изрично ще са създали своя избор “.

Спокоен избирателен ден чака ръководителят на 26-а РИК Димитър Димитров, в която ще бъдат одобрявани изборните материали от Софийска област.

" Имаме в този момент двама души единствено, един протокол доста по-опростен. Няма никакви преференции, няма никакви партии. Надявам се всичко да завърши обикновено и доста по-бързо, тъй като имахме фактически доста тежък ден, тежка нощ на 14-и ".

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР