Изборни нарушения - сбъркани протоколи, например, със сигурност има, но

...
Изборни нарушения - сбъркани протоколи, например, със сигурност има, но
Коментари Харесай

Тома Биков отсече: Изборите в България никога не са били фалшифицирани

Изборни нарушавания - сбъркани протоколи, да вземем за пример, сигурно има, само че крайният резултат от избори в никакъв случай не е бил подправен . Това разгласи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНР

" Не виждам съображение да се споделя, че изборите са фалшифицирани, в случай че те още не са минали. Масивността на тези избори е сложна за операция . В организацията на изборите ще вземат участие към 150 000 души, гласоподавателите ще са към 3 милиона ", означи той.
 Изборите за 45-то Народно заседание на 4 април
Изборите за 45-то Народно заседание на 4 април

Въпросите обаче към момента са повече от отговорите, акцентира президентът и даде седмица повече

По думите му нито пликовете гласоподават, нито машините, дали своят вот хората. " Трябва да осигурим опция хората да могат да гласоподават... Но датата 4 април е обвързвана с католическия Великден и това ще затрудни много хора да гласоподават ", насочи той завоалирана рецензия към президента Румен Радев, който насрочи изборите точно за тази дата.

Според Биков надали ставало дума за нещо съзнателно , а " очевидно е пропуск ".

По негови думи " е значимо да се обезпечи доверие на здравните управляващи и по този начин хората ще имат по-спокойно гласоподаване ".

Той разяснява, че " би трябвало да си подготвен да се съобразиш с гласа на жителите и да заемеш мястото си, което са ти отредили, почтено. Но съгласно мен в България съществуват обединения, които си мислят, че единствено техният глас е само вероятен . Но има хора, които мислят по различен метод и би трябвало да бъдат включени в сметката, плурализмът е част от демокрацията ".
 Караянчева: Датата на изборите е неаргументирана, само че ГЕРБ ще се съобрази
Караянчева: Датата на изборите е неаргументирана, само че ГЕРБ ще се съобрази

Президентът изолира католическата и арменската общност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР