Изборната вечер у нас може да бъде разнообразена с френска

...
Изборната вечер у нас може да бъде разнообразена с френска
Коментари Харесай

Френска класика пряко по RING днес

Изборната вечер у нас може да бъде разнообразена с френска класика. Не вино и сирена, а " Пари Сен Жермен " против " Олимпик " Марсилия.

Дербито на 11-ия кръг на Лига 1 ще бъде излъчено от 22:00 ч. директно по RING.

Снимка: Getty Images

Лидерът в класирането във Франция ПСЖ е в страхотна форма преди чакания мач. Домакините реализираха победа против " Брюж " в Шампионската лига и над " Ница " в локалното състезание.

Анхел ди Мария е в страхотна форма, а Килиан Мбапе се завърна след травма с хеттрик. Така че не е изненада, че ПСЖ води в класирането вкъщи с 5 точки пред втория " Нант ".

Защитата на парижани също е за отличен. Преди от " Ница " да вкарат гол във вратата на ПСЖ, тимът имаше серия от 9 мача без получен гол.

Снимка: Getty Images

В " Олимпик " Марсилия обстановката е на другия полюс. В момента отборът е на 7-о място в класирането.

След 4 мача без триумф тимът на Андре Вилаш-Боаш най-сетне реализира победа в предходния кръг. " Жертвата " беше " Страсбург ".

На пръв взор парижани са любимците вкъщи, поради че от 8 години футболистите на " Марсилия " не са успявали да запишат победа над този противник. Но въпреки всичко приказваме за френската класика във футболното състезание и в никакъв случай не може да бъдем изцяло сигурни кой ще е победител!

Гледайте " Пари Сен Жермен " - " Олимпик " Марсилия, директно по RING от 22:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР