Изборите зависят от президента Радев - дали той ще успее

...
Изборите зависят от президента Радев - дали той ще успее
Коментари Харесай

Борисов: Украйна има само един агресор - Путин, а ние имаме двама - Киро и Асен

Изборите зависят от президента Радев - дали той ще успее да обезпечи почтени избори. Ако направи същата спекулация с машините, какво значение има по какъв начин ще се наредят резултатите? Така че, като цяло има причина за почтени избори, уповавам се служебното държавно управление да се оправи добре. А според от резултата, ще видиме и разновидностите.

Това сподели водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Ако по този начин продължи да пада цената на нафтата и бензина, значи, че сме били прави, че от България се изнасят големи суми - по 30 милиона дневно се изнасят. 30 дни, откогато ги няма Киро и Асен, и всеки ден бензинът и нафтата поевтиняват, при същата цена на барела на уралския петрол.

Ако по този начин не престават да им излизат далаверите, и то в големи размери, то те са работили единствено с цел да ощетяват българския народ. Всеки ден са ви бъркали в джоба.

30% е паднала цената на горивата по бензиностанциите, а кое се е трансформирало? Войната не е спряла, всичко си е същото, просто ги няма " Промяната ". И всичко в страната се възстановява, хаосът стартира да изчезва.

За разлика от другите страни България е производител. У нас да се приказва за безценен ток - това е закононарушение, разяснява още Борисов и добави, че инфлацията на храните идва от тока. Това не е немарливост и неведение, това е направено с предумисъл в интерес на избрани кръгове.

Брутният вътрешен продукт се срутва стремглаво надолу, и в сряда ще изнесем обстоятелства за това. Всичко друго върви нагоре - инфлацията, задлъжнялостта, външния дълг пораства непрестанно. Две години няма проект за възобновяване, а Асен и Киро са от година и половина ръководещи. По-важният човек от премиера е финансовият министър, който държи портфейла, той във всеки миг знае какво е финансовото положение в фамилията. Те бяха такива.

Къде е икономическият напредък? Виждате какви далавери излизат по границите, в Министерство на вътрешните работи също - то е било знамение, сподели още Борисов.

Откъде пристигна инфлацията, като ние произвеждаме жито, царевица, ток? Не чаках толкоз да са счупили страната.

Ето, Украйна си има един агресор - Путин, а ние си имаме двама - Киро и Асен.

Над 5 милиарда са отишли към медиатори на " Газпром ", от другояче бедния български народ, приключи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР