Изборите във Великобритания бяха втори референдум, който беше необходим и

...
Изборите във Великобритания бяха втори референдум, който беше необходим и
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за вота във Великобритания: Спечелиха националистите

Изборите във Англия бяха втори референдум, който беше нужен и мечтан от опозицията. Британците желаят този Брекзит да се случи. Те желаят Брекзит със договорка. Това сподели в " Още от деня " Милен Керемедчиев, някогашен министър на стопанската система и на външните работи.

Милен Керемедчиев: Британците ясно споделиха, че желаят да се случи Брекзит, само че желаят да излязат със договорка. Вторият аспект - в тези избори завоюваха националистите. Ако погледнем по какъв начин са дали своят вот английските жители - тези от 16 до 44 години - при тях печелят лейбъристите. При 45+ печелят консерваторите. По-възрастното население с огромно болшинство е определило желанието на Англия да излезе от Европейски Съюз. И трето: печелят националистите и в Шотландия, и в Северна Ирландия.
Керемедчиев сподели, че доста евентуален е сюжетът с втори референдум в Шотландия за излизането на Англия, който да бъде подсилен, както и че е доста огромен шансът за обединяване на Северна Ирландия и Ирландия, което може да е решение на различията сред Европейски Съюз и Англия.

Поне една година следва да се договаря новото комерсиално съглашение сред британците и Европейски Съюз. Още една година ще е физическото делене, тъй че нещата няма да се извърнат с краката нагоре от 31 януари 2020 година, сподели още Милен Керемедчиев.
 Триумф за консерваторите и загуба за лейбъристите на изборите във Англия Триумф за консерваторите и загуба за лейбъристите на изборите във Англия
Триумф за консерваторите на Борис Джонсън и съкрушителна загуба за лейбъристите на Джереми Корбин след предварителните парламентарни избори във Великобри...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР