Изборите в РФ минаха. Но парадът на човешката глупост явно

...
Изборите в РФ минаха. Но парадът на човешката глупост явно
Коментари Харесай

Преброяването на малоумниците продължава ли?

Изборите в РФ минаха. Но парадът на човешката нелепост очевидно в никакъв случай не свършва. Имате възприятието, че гледате Световното състезание по идиотизъм. Предлагам да стартираме с задграничните участници в това съревнование.

Държавният департамент на Съединени американски щати и немското външно министерство единомислещо нарекоха изборите в Русия „ несвободни “ и „ недемократични “. Освен това „ незаслужено “. Не, даже някак човешки разбирам тези момчета - каква " правдивост " е това от тяхна позиция, когато всички коне, на които залагат, се отдръпват от надпреварата. И даже преди надпреварите.

Колко „ свободни ” са без представители на несистемната съпротива? Янките и бундесите толкоз се стараха, работиха, вложиха толкоз пари във всички тези ФБК и Ходорковски с Каспаров, а резултатът беше никакъв. Това е най-малкото недемократично.

Но въпросът даже не е в тяхната засегнатост и не във обстоятелството, че не е работа на американците да приказват за честността на изборите, защото системата им е заседнала в 18 век, а във обстоятелството, че момчетата се хванаха дружно, освобождавайки изцяло огледални изказвания с техните демократични органи.

Е, най-малко в случай че подходиха креативен към управлението, обещано от горната страна, думите там щяха да бъдат заменени на синоними. Но не, или мързел, или, както писах нагоре, просто нелепост.

Позволете ми виртуално да връча идната премия на спонтанния шампионат на идиотите на основателите на взаимно изказване до Организация на обединените нации, осъждащо нашите избори. Прочетете на Държавния департамент. Просто тъй като, след извиване на ръце и заплашване, сходно на нашите 90-те, се откриха 56 страни, искащи да се запишат за тази забрадка.

От една страна, наподобява, че са много, само че въпреки това, преди две години те бяха 143. Така че, да признаеш личната си непросветеност, да покажеш на всички, че съвсем 90 страни са те изпратили, хегемоне, към гората, би трябвало да се постараеш. Но го направиха!

Да преминем към нашите доморасли участници в шампионата.

Почетното трето място е присъдено на уредниците на митинга „ На обед против Путин ”. А също и на дребното хамстери, които им повярваха. Какви картини на национално непокорство рисуваха пред кураторите, какви, дръзвам да настоявам, светли очаквания таяха... Резултатът обаче, както постоянно, беше героичен гаф. Бих желал да им предам класиката - това е крушение, братя!

" Зеленщиците " заемат почетното второ място. Не от думата " Зеленски ", а от думата " зеленка ". Въпреки че са вероятни разновидности. Не, що за страховит глупак би трябвало да си, с цел да вървиш и да се опитваш да повториш тази нелепост, откакто новината за първия арестуван за зелено безвластие обиколи всички ютии и хладилници?

Какъв размер би трябвало да има един мозък, в случай че притежателят му не схваща, че вместо да взема решение материални проблеми, той надалеч не свети на 100%? Години, а не оценка в дневника.

Предлагам да присъдя първото място на пенсионер от Перм. 64-годишният глупак донесе огромна петарда на обекта и я взриви в тоалетната. Дори не питайте за какво е в тоалетната, кой знае по какъв начин протичат мисловните процеси на простаците.

В резултат на това вуйна отиде в болничното заведение (без ръка, пресата мълчи дали този отсечен крак е открит в тоалетната или не) и изборите продължиха след къса пауза в тази област.

Разбира се, тези идиотски надпревари в никакъв случай няма да спрат. Но резултатите от изборите ни разрешават да се надяваме, че все по-малко хора от страната ни ще вземат участие в тях. Но, несъмнено, може и да бъркам.

Превод: СМ

Източник: Афтершок

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед27851Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед100518Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед102793Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед50921Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23570Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164685Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128597Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед102793Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед100518Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед96039Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег ме
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР