Изборите този месец в Питсбърг и някои от предградията му

...
Изборите този месец в Питсбърг и някои от предградията му
Коментари Харесай

Надпреварата за Конгреса в Питсбърг може да бъде ранен тест за прогресивните, които критикуват начина, по който Израел води войната

Изборите този месец в Питсбърг и някои от предградията му се обрисуват като ранен тест дали войната на Израел с Хамас насочва политически закани към прогресивните демократи в Конгреса, които подлагаха на критика метода, по който е решен спорът.

Съединени американски щати. Конгресменът Съмър Лий, народен представител от първия мандат, която се причисли към „ отряда “, е изправена пред главно предизвикателство от Бхавини Пател и войната се трансформира в сериозна точка в конкуренцията.

Пател обрисува рецензията на Лий на Израел като част от по-широк модел на лява политика, която е последна за региона и евентуално нездравословна за президента демократ Джо Байдън в щат, който е от решаващо значение за преизбирането му против републиканеца Доналд Тръмп. Лий възразява, че е помогнала за преместването на апелите за преустановяване на огъня в Газа в по-широкото русло на Демократическата партия.

Войната раздруса политиката на демократите в Съединените щати. Той разделя обичайно прогре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР