Изборите ще минат и заминат, въпросът е да запазим добро

...
Изборите ще минат и заминат, въпросът е да запазим добро
Коментари Харесай

Николай Мелемов в с. Виево: Заварих изключително тежко наследство в Смолян, но въпреки това решихме много проблеми

Изборите ще минат и заминат, въпросът е да запазим положително отношение и положителните контакти сред нас, сподели пред поданици на село Виево претендентът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов. Той означи, че доста добре са работили с Венко Палчев /БСП/ – досегашния кмет на Виево, и главните цели за селото са изпълнени.

„ Заварих доста тежко завещание. Платихме доста остарели отговорности и в случай че не беше тази тежест, нямаше да приказваме за обикновени проблеми в този момент. Въпреки компликациите, адресирам сполучлив мандат и намерихме средства да се свърши работа за Виево, тъй като доста деликатно се отнасяхме към парите на общината. Ако ни гласувате доверие за идващ мандат, не давам обещание чудеса, само че проблеми като тръбопровод и асфалт в 21-ви век не би трябвало да са тематика на диалог “, разясни кандидат-кметът.



Пред участниците в предизборната среща бе показан претендентът за кмет на Виево Захари Соколов и претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ – Веселин Грашев, Христо Кименов, Венера Аръчкова и Ангел Безергянов.



„ С цялостно право господин Мелемов има достойнството да пристигна във Виево с намерено лице, тъй като за времето, през което работихме дружно, умерено мога да кажа, че Виево беше едно от предпочитаните села, за които се заделяха средства и фактически се правиха доста строителни действия “, съобщи Венко Палчев, който няколко мандата е кмет на селото. Той маркира няколко решени казуса – възобновена стена, паднала на шосето; читалището и методът към него, който бил пред разруха; пътят към Чакалото с мост; зейнала стена при остарялото училище; решен проблем с гробището и водата до там.

„ Над 800 000 лв. тази година влязоха във Виево за реализация на основния път. Строящата се права добива европейски тип “, уточни Палчев. Той добави, че с Мелемов са от разнообразни политически сили, само че общият им блян е бил постоянно да се направи нещо положително за популацията на Виево. Палчев акцентира, че е мощно обиден от срещата с претендентите на Движение за права и свободи, на която по думите му се споделили доста лъжи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР