Изборите приключиха, а народът се произнесе. Приключи лесната част, днес

...
Изборите приключиха, а народът се произнесе. Приключи лесната част, днес
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Победителят е само един и това е ГЕРБ, време е да се наруши мълчанието на шоуто

Изборите завършиха, а народът се произнесе . Приключи лесната част, през днешния ден е време всички да поемем отговорност към гласа на гласоподавателите си, стабилността на страната и по-добро на следващия ден. Това съобщи в декларация от името на ГЕРБ ръководителят на ПГ Десислава Атанасова.
" Отговорността е тежка, а постоянно е непоносима за хората, които гледат на политиката единствено като инструмент за създаване на имидж ", разяснява националният представител.
", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
 Слави Трифонов постави депутатска клетва посредством видеовръзка Слави Трифонов постави депутатска клетва посредством видеовръзка
Лидерът на „ ИТН “ и новоизбран депутат Слави Трифонов постави депутатската си клетва посредством видеовръзк...
Победителят е единствено един и това е ГЕРБ, признайте го , обърна се Атанасова към съперниците си.
" Изборите минаха обикновено, макар че авансово имаше такива поръчки. Никой, в това число в тази зала, не оспори изборните резултати ", сподели Десислава Атанасова.
, съобщи шефът на ПГ на ГЕРБ.
Точно тук е време, мълчанието да бъде нарушено и феновете на шоуто да се срещнат с краткосрочните и дълготрайните управнически планове на втората политическа мощ, да видят управническия екип, да чуят нещо отвън нормалните лозунги, подвиквания, заклинания " , съобщи още Атанасова.
 Анастас Стефанов: В дейностите на Слави Трифонов би трябвало да има две основни послания (ВИДЕО) Анастас Стефанов: В дейностите на Слави Трифонов би трябвало да има две основни послания (ВИДЕО)
Досега Слави Трифонов, колкото по-малко се показваше в общественото пространство и оперираше най-вече през обществените мрежи, толкоз пове...
По думите й предстоят значими, бързи и тежки решения. " Всички ние изискуем отговори на значимите за страната ни въпроси. Ще продължат ли ограниченията в поддръжка на бизнеса, ще се постановат ли нови ограничавания, ще продължим ли курса към Еврозоната, ще намерим ли общ език с Република Северна Македония ", изброи още Десислава Атанасова.
Тя съобщи, че ГЕРБ има отговори на тези въпроси. " Тези отговори бяха подкрепени от близо 900 хиляди български жители. Ако някой счита, че може да заобиколи и изолира мнението на една четвърт от българките жители при вземането на тези решения, то това значи, че нито не схваща, нито осъзнава разпоредбите на политиката в изискванията на народна власт. Ако някой мисли, че може да неглижира гласът на всички тези хора, то скоро той ще заплати тежка политическа цена ", сподели още Атанасова.
" Болните политически упоритости замъгляват обстоятелството, че сме определени от народа. Омразата не гради, отрицанието на политическия конкурент може да докара до краткотраен триумф, само че ще е за малко ", съобщи шефът на ПГ на ГЕРБ.
" На 4 април българските жители не споделиха " ГЕРБ вън ", а споделиха че желаят единодушие и битка с провокациите на страната ни. Отговорността на милиони ориси тежи ", заяви Атанасова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР