Изборите през 2023 г. са важни не за Реджеп ЕрдоганРеджеп

...
Изборите през 2023 г. са важни не за Реджеп ЕрдоганРеджеп
Коментари Харесай

Ердоган: От изборите в Турция зависи влизането на страната в групата на десетте най-развити икономики


" Изборите през 2023 година са значими не за Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, а за Турция. От резултата им зависи влизането на страната в групата на десетте най-развити стопански системи в света ", съобщи президентът Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва на съвещание на окръжните шефове на неговата Партия на справедливостта и развиването (ПСР), оповестява в. " Айдънлък ", представен от Българска телеграфна агенция.

Президентът открои значимостта на всички избори до момента, като по думите му изборите през ноември 2002 година, когато ПСР се изкачи на власт, са били " повратна точка " за Турция.

" Изборите през 2023 година ще останат в историята както като равносметка за достиженията на страната ни под ръководството на държавните управления на ПСР, по този начин и като предвестител на визията ни за 2053 година ", сподели той.

" Тези избори не са значими за ПСР, не са значими за Тайип Ердоган, а са значими за Турция. От избора, който ще бъде изработен през 2023 година, зависи Турция да раздра веригата на разрастваща се страна и да се трансформира в една от десетте най-големи стопански системи в света ", уточни още турският президент.

По думите му единствената задача, която опозицията в това време си слага, е да върне страната 20 години обратно.    
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР